JANSEM & JANSEM is ontstaan uit de jarenlange samenwerking tussen fotograaf Jansje Klazinga en stylist Emmy van Dantzig. Samen bieden we professionele fotografie inclusief styling op maat. Wij denken mee over de organisatie van de shoot en de uitvoering van het concept.

Beelden op locatie of in een studio, het vinden van de juiste props, sfeer scheppen: JANSEM & JANSEM levert maatwerk, een duur productiebureau heb je niet meer nodig. Onze full-product-service neemt je veel werk uit handen.

IDEAAL SETJE

De ervaring en verschillende karakters van fotograaf Jansje en stylist Emmy leveren perfect teamwork op. Het zorgt voor doeltreffende communicatie, brengt een ontspannen sfeer met zich mee, waardoor de fotoshoot soepel verloopt.

Om aan elkaar te wennen en vertrouwen te wekken geven we u de eerste shoot voor een speciale project prijs.

Fotograaf Jansje Klazinga is aangesloten bij de Fotografen Federatie DuPho.

Veel werk van JANSEM & JANSEM wordt als hele productie of als losse beelden wereldwijd verkocht via agent Taverne-agency.


REVIEWS

Marc Koehler (architect)

Voor publicaties op mijn Superlofts website heb ik voor het onderdeel Superliving JANSEM & JANSEM ingehuurd. De reportages laten de soul of the place zien en tegelijkertijd geven ze een goed beeld van de mensen die in de Superlofts wonen. De styling maakte alles mooi af, want mensen hebben vaak niet de juiste spullen om de foto’s net dat professionele tintje mee te geven die ze wel verdienen. Ik ben geweldig blij met het resultaat. JANSEM & JANSEM haalt het mooiste en het beste uit de mensen en uit de architectuur naar boven.

Martijn Veldman (interieurarchitect)

Het duo JANSEM & JANSEM heeft meerdere projecten voor ons gefotografeerd, zowel residentieel als commercieel. De combinatie van styling en fotografie én de chemie tussen Jansje en Emmy resulteert in beeldmateriaal waar wij als ontwerpers blij van worden!

Johan Pragt (architect)

Jansje en Emmy hebben een prachtige reportage gemaakt van mijn loft in de Houthavens. Het behelsde styling en fotografie. Het duo is zeer goed op elkaar in gespeeld. Jansje werkt op een rustige en beheerste manier waardoor ze alles prachtig in perspectief vastlegt. Emmy vult haar perfect aan doordat ze de styling in een mum van tijd op het vast te leggen beeld aanpast. Een leuk team dat een goede energie met zich meebrengt. Het mooie resultaat is hier het levende bewijs van.


TARIEVEN

Architectuur- en interieur/sfeerfotografie: €1750 euro (excl. BTW).

Geschikt voor interieurontwerpers, architecten en makers van maatwerk. Portfolio fotografie voor jouw website en andere communicatie. Dit betreft 1 dag fotografie en ca. 25 beelden. Ook toepasbaar voor het maken van een interieur binnenkijker die gebruikt gaat worden als advertorial in een interieur magazine.

Bedrijfsfotografie: €2400 euro per dag (excl. BTW)

Interieur (meubel) collecties, vastgoed zoals hotels en restaurants maar ook vaste onderdelen zoals trappen, keukens of deuren. Jouw merk, product of collectie tillen we naar een hoger niveau met prachtig professioneel beeld. Voor gebruik online zoals je webshop en social media en ook voor print.

Om vertrouwen te wekken maken we voor de eerste dag fotograferen een speciale projectprijs.

  • Voor beide onderdelen geldt:

Inbegrepen is de beeld(na)bewerking (1 á 2 dagen) en de afkoop van het gebruik van het beeld. De licentie voor het gebruik van de foto’s is niet zonder schriftelijk toestemming van de fotograaf overdraagbaar aan derden.

Tevens inbegrepen is een voorbespreking en de voorbereiding van de styling (1 dag shoppen vooraf, 1 dag terugbrengen).

Niet inbegrepen: kosten voor het eventuele gebruik van een assistent, huur van locatie en/of studio.

Styling attributen die wellicht gehuurd moeten worden, worden apart berekend. Indicatief: 15% van de aanschafwaarde van het product excl. BTW.

De kilometervergoeding bedraagt €0,45 cent/km. Voor reistijd wordt €45 euro per uur (excl. BTW) gerekend.

Als er sprake is van méér of juist minder dan één dag fotograferen dan kan in overleg een projectprijs gemaakt worden.

Fotograaf Jansje Klazinga is aangesloten bij de Fotografen Federatie (DuPho).