JANSEM & JANSEM is ontstaan uit de jarenlange samenwerking tussen fotograaf Jansje Klazinga en stylist Emmy van Dantzig. Samen bieden we fotografie inclusief styling op maat. Wij denken mee over de organisatie van de shoot en de uitvoering van het concept.

Beelden op locatie of in een studio, het vinden van de juiste props, sfeer scheppen: JANSEM & JANSEM levert maatwerk, een duur productiebureau heb je niet meer nodig. Onze full-product-service neemt je veel werk uit handen.

IDEAAL SETJE

De ervaring en verschillende karakters van fotograaf Jansje en stylist Emmy leveren perfect teamwork op. Het zorgt voor doeltreffende communicatie, brengt een ontspannen sfeer met zich mee, waardoor de fotoshoot soepel verloopt.

Om aan elkaar te wennen en vertrouwen te wekken geven we u de eerste shoot voor de halve prijs.

Fotograaf Jansje Klazinga is lid van DuPho.

Veel werk van JANSEM & JANSEM wordt als hele productie of als losse beelden wereldwijd verkocht via agent Taverne-agency.


REVIEWS

Marc Koehler

Voor publicaties op mijn Superlofts website heb ik voor het onderdeel Superliving JANSEM & JANSEM ingehuurd. De reportages laten de soul of the place zien en tegelijkertijd geven ze een goed beeld van de mensen die in de Superlofts wonen. De styling maakte alles mooi af, want mensen hebben vaak niet de juiste spullen om de foto’s net dat professionele tintje mee te geven die ze wel verdienen. Ik ben geweldig blij met het resultaat. JANSEM & JANSEM haalt het mooiste en het beste uit de mensen en uit de architectuur naar boven.

Martijn Veldman

Het duo JANSEM & JANSEM heeft meerdere projecten voor ons gefotografeerd, zowel residentieel als commercieel. De combinatie van styling en fotografie én de chemie tussen Jansje en Emmy resulteert in beeldmateriaal waar wij als ontwerpers blij van worden!

Johan Pragt

Jansje en Emmy hebben een prachtige reportage gemaakt van mijn loft in de Houthavens. Het behelsde styling en fotografie. Het duo is zeer goed op elkaar in gespeeld. Jansje werkt op een rustige en beheerste manier waardoor ze alles prachtig in perspectief vastlegt. Emmy vult haar perfect aan doordat ze de styling in een mum van tijd op het vast te leggen beeld aanpast. Een leuk team dat een goede energie met zich meebrengt. Het mooie resultaat is hier het levende bewijs van.


TARIEVEN

Architectuurfotografie

JANSEM & JANSEM rekent voor het fotograferen van interieur en architectuur voor circa 20 beelden inclusief styling 1400 euro (excl. BTW). Dit betreft 1 dag fotografie. Als er sprake is van fotografie op verschillende locaties dan kan in overleg een projectprijs gemaakt worden.

Hierin inbegrepen zit beeldbewerking, bespreking en voorbereiding van styling en het gebruik van het beeld door de opdrachtgever. Eventuele kosten voor gebruik van een lichtassistent zijn hier niet bij inbegrepen. Stylingattributen die gehuurd moeten worden, worden apart berekend. (Indicatie: 15% van de aanschafwaarde van het product excl. BTW).

Productfotografie

JANSEM & JANSEM rekent voor productfotografie inclusief styling 2400 euro per dag (excl. BTW). Hierin inbegrepen is een voorbespreking en de voorbereiding van de styling. Als er sprake is van meer dan een dag fotograferen dan kan in overleg een projectprijs gemaakt worden.

Eventuele kosten voor gebruik assistent, locatie en/of studio zijn hier niet bij inbegrepen. Stylingattributen die gehuurd moeten worden, worden apart berekend. (Indicatie: 15% van de aanschafwaarde van het product excl. BTW).

De licentie is niet zonder schriftelijk toestemming van de fotograaf overdraagbaar aan derden. Bij een reistijd van meer dan 45 minuten, rekenen we een tarief van 45 euro per uur (excl. BTW).
Onze kilometervergoeding bedraagt (volgens ANWB-tabel) 45 cent per kilometer.

Om aan elkaar te wennen en vertrouwen te wekken geven we u de eerste shoot voor de halve prijs.