Tarieven

Architectuur- en interieur/sfeerfotografie: € 1750 euro (excl. BTW).

Geschikt voor interieurontwerpers, architecten en makers van maatwerk. Portfolio fotografie voor jouw website en andere communicatie. Dit betreft 1 dag fotografie en ca. 25 beelden. Ook toepasbaar voor het maken van een interieur binnenkijker die gebruikt gaat worden als advertorial in een interieur magazine.

Bedrijfsfotografie: € 2400 euro per dag (excl. BTW)

Interieur (meubel) collecties, vastgoed zoals hotels en restaurants maar ook vaste onderdelen zoals trappen, keukens of deuren. Jouw merk, product of collectie tillen we naar een hoger niveau met prachtig professioneel beeld. Voor gebruik online zoals je webshop en social media en ook voor print.

Om vertrouwen te wekken maken we voor de eerste dag fotograferen een speciale projectprijs. Voor beide onderdelen geldt:

Inbegrepen is de beeld(na)bewerking (1 á 2 dagen) en de afkoop van het gebruik van het beeld. De licentie voor het gebruik van de foto’s is niet zonder schriftelijk toestemming van de fotograaf overdraagbaar aan derden.
Tevens inbegrepen is een voorbespreking en de voorbereiding van de styling (1 dag shoppen vooraf, 1 dag terugbrengen).

Niet inbegrepen: kosten voor het eventuele gebruik van een assistent, huur van locatie en/of studio.
Styling attributen die wellicht gehuurd moeten worden, worden apart berekend. Indicatief: 15% van de aanschafwaarde van het product excl. BTW.

De kilometervergoeding bedraagt €0,45 cent/km. Voor reistijd wordt €45 euro per uur (excl. BTW) gerekend.

Als er sprake is van méér of juist minder dan één dag fotograferen dan kan in overleg een projectprijs gemaakt worden.

Fotograaf Jansje Klazinga is aangesloten bij de Fotografen Federatie (DuPho).